Liten förhandsvisning

God morgon allihopa!
 
Här kommer en liten liten förhandsvisning av vad som förhoppningsvis kommer komma ut i mina små butiker på internet väldigt snart! Jag vill inte visa för mycket, för man måste ju hålla spänningen uppe. Men här kommer mitt lilla hjärta av afrikanska blommor. Jag hoppas ni ska gilla det! Det gula hjärtat var med mina test bitar, dem röda till höger kommer vara det jag visar i min shop!
 
Maila mig gärna på joscrocheteria@gmail.com om det är något mönster som du skulle vilja att jag fixade ihop! Alla förslag är välkomna:) Trevlig helg på er alla och virka på!
 

Lagom för Halloween??!

 
 
Nu kommer Halloween dekorationer till Mina små butiker!:) Nä men en iaf! Min kära lilla Döskalle Lucy har nu äntligen efter 1,5 månad blivit klar! Hon tog så lång tid att göra att jag vara nära på att ge upp hela min karriär som virkdesigner på grund av henne. Jösses vilken energi hon tog! Men gud så värt det var! Ska låta er in på en liten hemlighet. Den första versionen jag gjorde var gul och jättestor och såg ut som ett cykelhjälpfodral(enligt några vänliga människor i facebook gruppen Mönsterarkivet) Så med de kommentarerna så insåg jag att jag bör nog börja om. Mycket om och men senare, liten depression här och där, frustration och många sena nätter så blev hon till slut, efter säkert 15 försök, klar och jag kände mig nöjd!:) Vad tycker ni om Lucy?! Vad tycker ni om döskallar generellt som mode? Är det coolt eller upprörande?:) 
 
Lite mer info om Lucy, hon är gjord i Tilda garn med virknål 3. Det finns 2 olika fyrkanter, pentagoner, hexagoner, och heptagoner på henne och specialdesignade ögon, näsa och mun! Hon är mycket rolig och utmanande att göra och jag väntar med spänning att se henne gjorda av er, kanske i en annan färg? Jag har precis lärt mig vad en suger skull är så kanske får några sådana kundversioner?
 
Ni hittar henne i mina små affärer online här:
http://www.ravelry.com/patterns/library/lucy-the-skull
https://www.etsy.com/listing/158469308/lucy-the-skull-pattern?ref=v1_other_1
http://www.craftsy.com/user/1580275/pattern-store?_ct=fhevybu-ikrdql-fqjjuhdijehu
 
Ta hand om er alla och Glad virkning!:)

joscrocheteria.blogg.se

Nya generationens virkning

RSS 2.0